Praktisk info

Tidpunkt

Lördagen den 30 september. Deltagarna bör senast vara på plats kl 18, lajvet börjar kl 20 och beräknas hålla på till tidig morgon.

Plats

Gamla Peffan, Kyrkoesplanaden 12-14, Vasa. Stället är en gammal skola i centrum av Vasa. Hela lajvet kommer att spelas inne i skolan med täckta fönster, så ingen behöver vara rädd för att spela ut sin roll.

Mat och sömn

I lajvet kommer ingen mat att finnas överhuvudtaget. Det kommer inte att serveras någonting och ni får inte heller ha med mat i spelet. Det kommer inte heller att finnas någon form av sovplatser och inga sovsaker får finnas i spelet. De som hittar ett hörn att krypa ihop i, kan ändå inte kunna hoppas på mycket sömn, eftersom underliga saker är i görning under natten, som inte verkar ta hänsyn till sånt.

OFF

Eftersom arrangörerna inte vill att någon kollapsar av mat- eller sömnbrist under lajvet, kommer det att finnas ett välutrustat OFF-rum, där arrangörerna kommer att servera något enkelt, samt möjlighet att laga egen mat och plats att sova finns. Ni ska alltså ta med er mat och sovsaker, men ni kommer inte att att få ta med det in i spelet. Vi rekommenderar därför ingen att vara i sin roll under hela spelet, men kommer inte att kontrollera det, utan det är ert eget ansvar att ni tar hand om er själva.

Spelledare

Calle Tengman

Emil Hietanen

Foto