Praktisk info

Tid: Två spelomgångar, 19.8 & 20.8.2011. Reservation för eventuella ändringar i datumen! Samling kl. 22.00 vid Kvevlax UF-lokal vid Kvevlax centrum! Lajvet börjar kl 23.00.

Längd: 2-3 timmar.

Plats: Korsholms Teater, Båskas.

Deltagarmängd: Minimiantal för att lajvet skall bli av är 4 personer per spelomgång. Maximumantalet för detta lajv är 5 personer per spelomgång!

Anmälning: Anmälningen är stängd! Alla spelomgångar har utspelat sig.

Deltagaravgift: 0 € för medlemmar, 5 € för icke-medlemmar.

Deltagaravgiften betalas in på Elorias konto 567008-2190286 med referensnummer 11277. Om betalningen sker från ett annat konto än deltagarens, eller om betalningen gäller fler än en person, lämnas referensnumret bort. Istället bör man i meddelanderutan ange spelarens/spelarnas namn samt lajvets namn. Dessa uppgifter är viktiga för att avgiften ska noteras rätt. Avgiften bör vara betald 12.8.

Om du inte dyker upp trots att du anmält kräver vi en frånvaroavgift på 10 €. Undantaget är ifall du kan uppvisa läkarintyg över giltig orsak.

Se även: Elorias allmänna deltagarvillkor.

Frågor: Vid frågor angående vad som helst relaterat till The Haunting, ta kontakt med spelledningen (se kontaktuppgifter nedan). På Elorias forum finns också en tråd tillägnad lajvet och där kan frågor ställas (kräver registrering).

Mat, dryck och OFFande: Det kommer inte att serveras någonting att äta eller dricka under detta lajv. Eftersom lajvet är såpass kort uppmuntras det att inget OFFande förekommer, om inte nöden kräver det. Det kommer inte att finnas något direkt utsatt OFF-område.

Spelledare: Calle Tengman

Viktigt: Åtminstonde en person per spelomgång borde ha körkort och bil till förfogande. Detta är någonting som troligtvis sker automatiskt för man måste oavsett nästan ta sig till platsen med bil, ifall man inte vill gå. Med tanke på detta så kan det vara en idée att försöka tala ihop sig med någon på förhand för att komma överäns om vilken dag man skall fara på lajvet. OBS! Detta är inget måste.

Övrigt: Trots att lajvet kommer att utspela sig på Korsholms Teater ska grupperna inte samlas där. Genomgången kommer att ske en bit borta från lajvplatsen, vid Korsholms UF-lokal. Efter det så börjar det med att lajvarna kör till platsen och under resans gång kommer IN. Väl där börjar lajvet på riktigt.