Till Elorias hemsida
Faktiskt praktiskt

Oj Gudars! är ett parodi-humorlajv, som arrangeras den 2. juli under eftermiddagen (3-5 timmar) i en sandlåda i Österbotten. Det går under Eloria-fanan, och är tänkt främst för medlemmar av föreningen. Lajvet har en oseriös ton och fokuserar på underhållning och skämt, men spelledarna är ingenting om inte seriösa.

Lajvet går ut på att en samling gudar blivit kallade av högre makter för att skapa en värld, vilket är vad som kommer att ske under lajvet. Världen som skapas kommer att vara en fungerande fantasyvärld, men hur den kommer att se ut och vad den kommer att innehålla, är upp till spelarna. Samma gäller vilken roll de kommer att ha såsom gudar i denna nyskapade värld. I slutänden skall den skapade världen vara "livsduglig".

Efter själva lajvet, (som är 100% IN), kommer det att bli en toga-fest. Denna är IFF och fungerar så att var och en har med sig vad de önskar förtära under festen. Övernattningsmöjligheter kan diskuteras sedan slutgiltig plats hittats för lajvet.

Att anmäla sig till detta lajv, sker via denna sida, från underrubriken "Jag e med". Anmälningen öppnar lördagen 4 juni, klockan 12 prick. Anmälningen är öppen exakt två veckor, eller tills alla 10 rollerna blivit tagna.

De som har anmält sig kan med fördel vara i mailkontakt med spelledningen, endera via Ulrich_Wulff(ät)gmx.com eller annette.sjoskog(ät)hotmail.com ifall man har önskemål kring rollen. Oberoende så dimper det ner en rollbeskrivning i alla anmäldas e-brevlådor senast den 25 juni (om inget oförutsett sker, såsom denhär världens undergång, vilket är en bisak).

Det löns också att genast betala deltagaravgiften (10 euro för medlemmar och 20 euro för icke-medlemmar) på Eloria rf konto 567008-2190286, med referensnummer 11235. "No pay, no play" nämligen.

Varje deltagare skall se till att skaffa sig ett vitt lakan, vilket under lajvet kommer att bäras som en toga, fäst med säkerhetsnålar. Sandaler rekommenderas också.

I väntan på denna monumentala händelse kan det vara skäl att förbereda sig med en stadig diet av Terry Pratchet, Douglas Adams, Christopher Moore, Kurt Vonnegut, Monty Python, och massor med annat oseriöst stuff.

» Till början