Till Elorias hemsida
Anmälning

Anmälningen startar 06.02.2011 kl. 13.00 och fortsätter till 06.03.2011 kl. 23.59 eller tills dess att alla platser är tagna. Det är som vanligt först till kvarn som gäller. Rollerna är könsbundna och vi har därför markerat dem enligt följande. (M)=män (K)=Kvinnor. Svarta roller är lediga, Röda roller är redan tagna. Kom ihåg att också fylla i andra och tredje rollalternativ i anmälningsblanketten ifall ditt första val redan är upptaget. Listan över tagna roller uppdateras i mån av möjlighet av webmasters.

Anmälningstiden har gått ut!

För frågor kontakta spelledningen på taina_heart(at)hotmail.com eller backstrom_tobias(at)hotmail.com.

Människor

Demoner

Övriga

Deltagaravgift: 7 euro för medlemmar, 10 euro för övriga

Betalningsuppgifter:
Kontonummer: 567008-2190286
Mottagare: Eloria rf
Referensnummer: 11387
Förfallodag: 26.03.2011

Om betalningen sker från ett annat konto än deltagarens, eller om betalningen gäller fler än en person, lämnas referensnumret bort. Istället bör man i meddelanderutan ange spelarens/spelarnas namn samt lajvets namn. Dessa uppgifter är viktiga för att avgiften ska noteras rätt!

Anmälning till lajvet är bindande sedan sista anmälningsdatum gått ut. Om en spelare som har anmält sig bindande drar sig ur just innan lajvet, kommer deltagaravgift att uppbäras, ifall inte synnerligen vägande orsak kan presenteras.