Stämningstexter

Dåtid, ensam i mörkret

Långt borta i helsingforsnatten ylade sirener, som en klagosång över världens grymhet. Men de rusade mot något som inte berörde de män som stod samlade vid hamnens kant. Fyra stycken, alla klädda i mörkt. Men endast en av dem hade blytyngder kring anklarna och en munkavle.

Den bundne mannen stod, inte helt frivilligt, och såg ut över stadens ljus som speglades i vattnet. Han visste hur detta skulle sluta, men det hindrade inte honom från att be till alla gudar han någonsin hört om att allt vore annorlunda. Att det skulle sluta lyckligare.

"Jag har ingen jävla aning om du förstår vad jag säger-" sade den som verkade leda de två andra.
"- men förhoppningsvis fattar dina jävla rysspolare nu att det inte är nån bra idé att försöka nästla sig in här."

Mannens röst var kylig. Oförlåtande.

"Do svidanya"

En näve som lika bra kunde varit en slägga träffade honom i bakhuvudet. Men han förblev vid medvetande länge nog att känna det iskalla vattnet som omslöt honom.

Inga sirener skulle sjunga någon klagosång för honom.


Dåtid, ännu en inbjudan

Halloj sötnosar ;D
Då var det slut på den tent-veckan! Wohoo! Så nu ska det festas med stil! :D Nästa lördag bär det ju äntligen av till min villan i lappland! Asså guuu! Ska de inte bli helt askul, eller hur? Vi far med två bilar från Helsingfors med start kl 20.30 hemma hos mig ;) Egen dricka medtages, ni får gärna korka redan i bilen –det blir ju mycket mer skoj så! Men chauffören dricker INTE! O drick för synden inte så ni spyr! Då blir de inte lika kul... (Gör ni det så lämnas ni på vägen) XD
I veckans chema står bl.a. slalom/snowboard (pappa har fixat V.I.P. pass åt oss, så vi åker när vi vill, var vi vill, hur vi vill och åker före alla andra i liftarna ;) ), bastu/rökbastu/ångbastu, festande på clubb Aurora (vi har V.I.P. logen varje kväll om vi så vill :P), bad och spa på hotell Polstjärnan (halva priset åt alla ^^) och så har vi ju vår privata chaufför hela helgen –ingen vill ja vara chaffis om vi ska festa!
Så kom ihåg att packa allt väsentliga och lite extra! Man vet aldrig vad man kan behöva :P

Puss o kraaam sötnosar!!! <3 Ses på lördag! ;D
Bella XXX


Nutid, i en alldeles för dyr bil

Där sitter nu de populära ungdomarna med varsin dricka i hand. Ur bilradion spelas de nyaste låtarna av Rihanna och Lady Gaga. Skratten klingar skämt dras och humöret är på topp. Det vill säga enda tills bilmotorn börjar hosta någonstans mitt ut ”in the middle of f-ing nowhere” strax utanför Helsingfors. Telefonnätet fungerar inte heller. Typiskt... Det här var ju just schysst det! Men det lyser inne i dendär fabriken där borta! Kanske man kunde be om att få låna en telefon där?


Nutid, en annan fest

Hmrf. "Måste man ordna "fest" för dehär?" Marko sitter framför bordet och ler för sig själv. "jamen va fan" man blir väll bara befodrad till Effare* en gång"

"förhoppningsvis" Marko ser sig omkring och ser några ut gänget så där och le. Marko besluter sig för att ta tillfället i akt och beordra dem att börja förbereda festen. han skriver snabbt ner en lista på vad de ska göra.

fixa lokalen,
sprit,
snax,
fixa en överraskning?

själv sätter han igång nynnandes och börjar planera inbjudningar.

*Chief Enforcer/Warlord, koordinerar och kontrollerar gängkrig och skyddar befintliga territorier.

Foto