Praktisk info

Tid: Lajvet utspelar sig under dagen för Elorias julfest, lördag 8.12.2012. Lajvet kommer att börja kl. 11.00.

Plats: Platsen för lajvet är densamma som för Elorias julfest. Adressen är Sandögatan 14, Vasa.

Längd: Lajvet kommer att hålla på ca 1 timme.

Genre: Modern, medeltida, alternativ, fantasy...ish.

Deltagande: Lajvet är avgiftsfritt och öppet för alla Elorias medlemmar, gamla som nya att delta i. Eventuella medlemmar som inte har deltagit i något lajv tidigare men som ändå skulle vela delta i lajvet bör vara i kontakt med spelledaren före anmälning. Minimum 6 spelare behövs för att lajvet skall bli av.

Anmälning: Anmälningen öppnar den 9.11.2012 kl. 18.00 och stängs den 25.11.2012 kl. 23.59.

Roller: Spelledaren beaktar de karaktärsönskemål som spelaren uppger vid anmälning. Spelaren bör också efter att anmälningen har blivit bekräftad av spelledaren skicka in sin roll till spelledaren.

Regler: Under lajvet kommer Elorias allmänna lajvregler att användas.

Kläder: Spelarna skall gärna klä sig i samma, eller liknande kläder som under det lajvet som karaktären förekom på. Vid oklarheter om kläder så kan spelledaren kontaktas. Med tanke på att det inte finns jättemycket tid för förberedelser så är det lättast ifall spelarna kommer till platsen färdigt iklädda sina rollkläder. Föreningens smink kommer att finnas på plats ifall att någon behöver använda det.

Frågor: Frågor kan ställas på lajvets forumtråd eller direkt till spelledaren antingen per mail, forum PM eller genom att ringa.

Spelledare:
Calle Tengman

Foto