Inledning | Koncept och vision | Praktisk information

Rännstenstango


Ryktet går hett bland vampyrer på Finlands gator. Efter en lång och smärtsam frånvaro har det som alla åtrår äntligen dykt upp igen. Den blodröda älskarinnan. Ruby.

Nu drar de sig till Vasa från alla håll och kanter i Finland och Sverige på jakt. Vissa med ett singulärt mål: att mätta det begär som hotar förtära dem. Andra med mer... långsiktiga mål.

Men den lilla staden Vasa är inte gjord för att klara av så många av nattens barn på en gång och djupt i stadens salar vandrar en gammal figur rastlös. Hans hittills lugna och framförallt ordningsfulla domän står inför vad som nästan kunde liknas vid en invasion. Problemen som fanns i staden var helt tillräckliga utan att en massa fremdlinger kom och ställde till besvär. Men... kanske de gick att nyttja. Med en tillräckligt blodstänkt morot kanske de till och med kunde vara till hjälp.

I vilket fall som helst skulle sheriffen inte ha mycket fritid den närmaste tiden...


***

Välkommen till hemsidan för lajvet Rännstenstango! Lajvet är ett modernt pervasive-lajv som nyttjar World of Darkness/Vampire: the Masquerade-världen och ordnas under Finlands Svenska Rollspelsförening Eloria r.f.
Lajvet äger rum den 28 januari 2012 i Vasa. För att delta bör du läsa igenom hemsidan och anmäla dig via denna sida.

Detta lajv kommer till stor del att handla om intriger och mysterier på flera nivåer. I Vasa stad lurar många hemligheter som spelare får nysta i enligt eget behag. Man kan helt följa sin egen agenda, slå sig ihop med andra för att lösa större problem, jaga det som många åtrår, eller helt enkelt insupa vampyrkulturen i staden. Det är du själv som väljer hur våldsam dansen blir...

Spelledare för lajvet är Zacharias Holmberg och Minna Joki.

***
Rännstenstango är baserat på Vampire: the Masquerade som ägs av White Wolf Publishing.
Spelledare: Zacharias Holmberg (zacharias.holmberg( a )pp.inet.fi) & Minna Joki (naminnami( a )hotmail.com)