Praktisk information

Var: Hankmo uf (vägbeskrivning kommer i utskicket till dem som anmält sig)

När: 23.11.2013. Preliminärt kommer off-genomgång och dylikt att börja vid 11.00. Lajvet kommer att sluta senast vid 24.00 och efter detta kommer en debrief att hållas och lokalen att städas innan alla kan åka hem.

Vad: Ett nutidslajv för 12 spelare där du spelar en del av en lönnmördarorganisation vid namn Bast. Basts ledare har nu avlidit, och alla är övertygade om att han har blivit mördad. Lajvet börjar precis efter begravningen, på fikat/middagen/umgänget/vakan efteråt. Lajvet har fokus på roller, relationer och ett tätt intrignät. Många av lajvets intriger och relationer kan vara psykiskt tunga och påfrestande.

Åldersgräns: För att få delta i lajvet bör du ha fyllt 18 år. På grund av lajvets karaktär och innehåll har lajvet denna åldersgräns.

Mat: Under lajvets gång kommer en middag att serveras med påföljande kaffe/te och tillhörande sötsaker samt småplock för att hålla energin uppe under kvällens gång.

Deltagaravgiften

Lajvet kostar 10 € för Elorias medlemmar och 15 € för övriga. I deltagaravgiften ingår förutom roll med tillhörande intriger även mat.

Summa: 10 €/15 €
Kontonummer: FI05 5670 0820 1902 86
SWIFT/BIC-kod: OKOYFIHH
Mottagare: Eloria rf
Referensnummer: 10304

Avgiften bör vara betald senast 15.11.2013.

Om betalningen sker från ett annat konto än deltagarens, eller om betalningen gäller fler än en person, lämnas referensnumret bort. Istället bör man i meddelanderutan ange spelarens/spelarnas namn samt lajvets namn. Dessa uppgifter är viktiga för att avgiften ska noteras rätt!

Se även: Elorias allmänna deltagarvillkor.

Kontaktuppgifter till SL
Erica Kolppanen
aloria88[at]yahoo.se

Foto