Roller och anmälning

Till detta lajv kommer vi ha färdigt skrivna roller. I anmälningsblanketten får ni fylla i era önskemål och en roll väljs sedan för er utifrån den. Anmälningsblanketten finns här. Om ni känner er osäkra på vad för typ av karaktär ni vill spela, anmäl er i alla fall och skriv detta i textrutan längst ner på blanketten så tar vi kontakt. Först till kvarn principen betyder denna gång att man är garanterad en plats på lajvet. Rollen skickas till er senast den 3 november.

Anmälning

Anmälningarna till lajvet öppnar den 29 september kl 12.00 och avslutas den 27 oktober kl. 23.59. I anmälningen ska du (förutom dina uppgifter) fylla i tre karaktärsdrag du vill och inte vill att din karaktär ska ha. Känner du dock att du gärna vill delta i lajvet men inte dras till något specifikt, skriv då detta i rutan längst ner på formuläret. Anmälning sker via denna anmälningsblankett.

Anmälning till lajvet är bindande sedan sista anmälningsdatum gått ut. Om en spelare som har anmält sig bindande drar sig ur just innan lajvet kommer deltagaravgift att uppbäras, ifall inte vägande orsak kan presenteras, t.ex. sjukdom. Sjukintyg krävs då för återbetalning av deltagaravgiften.

Deltagaravgiften

Betalningsuppgifterna för lajvet är följande:

Summa: 10 € (medlemmar) / 15 € (icke-medlemmar)
Kontonummer: FI05 5670 0820 1902 86
Mottagare: Eloria rf
Referensnummer: 10508

Avgiften bör vara betald senast 29.11.2013.

Om betalningen sker från ett annat konto än deltagarens, eller om betalningen gäller fler än en person, lämnas referensnumret bort. Istället bör man i meddelanderutan ange spelarens/spelarnas namn samt lajvets namn. Dessa uppgifter är viktiga för att avgiften ska noteras rätt!

Se även: Elorias allmänna deltagarvillkor.

Foto