Vision

Målet med helgen

Med denna helg vill vi utveckla vårt sätt att se på karaktärers liv. Vi vill att spelarna under helgen ska finna den överlevnadsinstinkt, som är så stark i oss människor, även i sina karaktärer. Samtidigt vill vi visa att det finns andra sätt att straffa människor på än att döda dem (vilket ibland händer lite väl lätt), även om döden kommer i allra högsta grad vara närvarande. Vi vill också under helgen utforska de mörkare sidorna av människan.

Workshoppen

Workshoppen kommer att ha två huvudsakliga mål: Att hitta karaktären med dess svagheter och styrkor och att spelarna på ett säkert sätt och inom gränserna av vad de själva är bekväma med, ska få pröva på att utsätta och bli utsatt för psykisk och fysisk IN-lajvig (!) skada. Vi kommer även gå igenom och öva regler för strid och magi.

Lajvet kommer sedan att fungera som ett tillfälle att testa det vi har lärt oss och vårt mål är att varje spelare ska känna att de verkligen har fått ta del av den psykiska och/eller fysiska terrorn som lajvet erbjuder.

OBS! Vi kommer inte kräva att någon ska göra någon utanför det de är bekväma med som spelare, men vi önskar att spelarna under denna helg verkligen tar chansen och testar var deras individuella gränser går.

Lajvet

Själva lajvet kommer att vara del två i "Frostvargens Tid" - kampanjen. "Månborgen", kommer till viss del att handla om de Drakryttare som blev tillfångatagna under "Norrskensdans" samt den lilla grupp som nu är på väg dit för att försöka rädda dem. Men fokus kommer främst ligga på de drakryttare och gråriddare som redan finns i borgen och på ett uppdrag som Luciano, Gråriddarnas chef, har sänt ut till sina underhuggare.

Foto