Inledning

Vision

"Ingenmansland" började med en fiktiv världskarta och en tonårings dröm om att skriva och arrangera ett lajv. Med hjälp av två lite mer erfarna medarrangörer fick drömmen liv, och kartan fick fler hörn med anteckningar, idéer och galenskap. En del gick förlorat i processen, men snart började en konkret plan ta form. Det kändes som att världen, som då ännu inte hade något namn, hade fått eget liv och blev mer och mer verklig och komplicerad; ännu mera så folken som befolkade den.

"Ingenmansland" är det första lajvet i en kampanj, och vart historien för oss är till stor del upp till er spelare och era val under lajvet. Jag och mina medarrangörer är minst lika nyfikna på vart vi ska efter Ingenmansland som ni som deltar är.

I och med att jag är ny inom allt det här med spelledande och arrangerande av lajv hoppas jag att kunna föra med mig något nytt. Vi försöker sudda ut gränser mellan genrer och  frångå klassisk medeltida fantasy och istället ta inspiration från andra tidsperioder och dessutom andra delar av världen än Europa.

I den här kampanjen vill jag att alla ska känna sig välkomna och att just du har en plats, vare sig du har varit med sedan Eloria grundades eller aldrig har lajvat förr, vare sig du är ung eller gammal, vare sig du talar svenska eller inte. Detta är väldigt viktigt för mig och det är något vi arrangörer kommer jobba hårt för.

- Linn Törnqvist

Arrangörernas hälsningar

Linn heter jag, och jag var den som drog igång det här. När jag väl påbörjat projektet och dragit med mina medskrivare har jag satt min själ i projektet. Jag har lajvat sedan 2011 och nu är jag äntligen med och skriver ett lajv. Jag kommer vara kontaktperson för telmargruppen före, under och efter lajvet. Undrar ni om något som har med spelvärlden, dess historia eller liknande så kan ni också kontakta mig.

Fredrik här, hej. Jag har lajvat sedan 2003 och har arrangerat ett tiotal lajv under min karriär. Min roll i spelledargruppen för Ingenmansland är som informations- och logistikansvarig. Jag fungerar också som kontaktperson för spelargruppen från Gokra. Jag är dessutom första hjälpen-kunnig och kommer fungera som säkerhetsansvarig under lajvet.

Mitt namn är Johanna, men jag kallas för Jo. Jag har sysslat med lajv sedan 2005 och har också skrivit och arrangerat några lajv under min "lajvkarriär". Jag kommer att ansvara för maten under lajvet samt vara gruppkontakt för Delanja. Dessutom kan man ta kontakt med mig om man vill ha tips eller hjälp med klädsömnad inför lajvet.

Kontaktuppgifter

Linn Törnqvist
050 3513501
linn.tornqvist[ at ]gmail[ . ]com

Fredrik Westblom
040 0282132
westblom.fredrik[ at ]gmail[ . ]com

Johanna Granvik
040 8457643
johanna.granvik[ at ]outlook[ . ]com

Foto