rubrik

Ei-kenenkään-maa

Ei-kenenkään-maa on larppimaailmassa sijaitseva laaja autiomaa ja larpin tapahtumapaikka sekä nimi. Paikkana tämä on eri tarujen ja uskomusten ympäröimä ja se on huhujen mukaan petojen vallistema kirottu maa. Harvat seikkailijat ovat uskaltautuneet tänne eivätkä minkään maan hallitsijat ole vielä yrittäneet sitä valloittaa. Ainakaan viime aikoihin asti… Nyt kaksi eri tutkimusryhmää, omilla perusteillaan, ovat astuneet tälle tuntemattomalle maalle.

Dalanjalainen tutkimusryhmä on yksi näistä. Delanjalaiset ovat ylpeä kansa joka pitää kaikkea tietoa korkeassa arvossa.  He ovat innovatiivista, älykästä ja korkeasti koulutettua kansaa. Kuningattaren käskystä on koottu tutkimusryhmä jonka tehtävänä on löytää pohjoisen autiomaan salaisuus. Osa ryhmästä on nyt kuitenkin kadonnut...

Toinen ryhmä, Gokralaiset, ovat merirosvoja ja seikkailijoita. Matkan varrella tapahtui kapina ja ilmalaivalla on nykyään merirosvokapteeni. Ryhmä etsii kadonneita aarteita ja tuntematonta teknologiaa, löytyihän myös ilmalaiva näiltä tienoilta.

Maapinnan alta ovat kaksi päivää sitten nousseet Ei-kenenkään-maan alkuperäiset asukkaat, Telamaarit. Kaksikymmentäkahdeksan sukupolvea sitten tuho iski heidän asuinsijoilleen ja he pakenivat maanalaisiin turvapaikkoihinsa. Nyt on Pintamaailmalle lähetetty tiedusteluryhmiä tutkimaan minkälaiseksi se on muuttunut, ja olisiko kansalla mahdollisuutta palata vanhoille asuinsijoilleen.

Milloin ja missä?

Ei-kenenkään-maa järjestetään 5-7 elokuuta 2016. Paikka on Fagerbacka Fäbodställe, Pohjanmaalla.

Ilmoittautuminen alkaa 17.1.2016 klo 12:00 ja sulkeutuu 29.2.216 klo 23:59.

Pelimaksu on 40 €, roolipeliyhdistyksen Elorian jäsenille 30€.

Maksutiedot:

Saajan nimi: Eloria rf
Tilinumero IBAN: FI05 5670 0820 1902 86
SWIFT / BIC-koodi: OKOYFIHH
Viitenumero: 10524

Viimeinen maksupäivä on 6.3.2016.

Ajo-ohjeet löytyvät ruotsiksi tältä sivulta, mutta tulemme myös kääntämään ne englanniksi blogillamme. Mikäli haluat ilmoittautua larppiin mutta sinulla on ongelmia ruotsinkielisen ilmoittautumislomakkeen kanssa voit olla yhteydessä pelinjohtoon, Johanna Granvikin kanssa.

Visio

"Ei-kenenkään-maa" alkoi fiktiivisen maailman kartalla ja teinitytön unelmalla kirjoittaa ja järjestää ensimmäinen oma larppinsa. Kahden kokeneemman larpinjärjestäjän avulla, unelmasta on nyt tulossa totta. Emme tiedä minne tarina meidät vie, ja sen suunta tulee olemaan suuresti pelaajista kiinni.

Tämän kampanjan tavoitteena on luoda mukavia larppeja jossa yhdistyvär eri genret: klassinen fatasia, renesanssi ja steam punk. Merirosvot ilmalaivoineen ja DaVinci-inspiroidut keksinnöt saavat keskenään luoda perustan kiehtovalle seikkailulle.

Toiveeni on että kaikki tuntisivat itsensä mahdollisimman tervetulleiksi tässä kampanjassa, larppikokemuksesta, iästä ja kielestä riippumatta. Tämä on minulle hyvin tärkeää ja tulemme tekemään kovasti työtä tämän eteen.

- Linn Törnqvist

Lisätietoa

Larpin kotisivujen yhteydessä tulemme myös julkaisemaan blogin jossa on ruotsiksi lisätietoa larpista, kuten vinkkejä leirielämästä ja larppiasusteiden tekemisestä. Blogilla tulee myös olemaan lisätietoja englanniksi.

Kysymyksiä voi lähettää meille sähköpostitse tai esittää soittamalla. Johanna Granvik toimii suomenkielisenä yhteyshenkilönä.

Järjestäjät ja yhteystiedot

Linn Törnqvist
050 3513501
linn.tornqvist[ at ]gmail[ . ]com

Fredrik Westblom
040 0282132
westblom.fredrik[ at ]gmail[ . ]com

Johanna Granvik
040 8457643
johanna.granvik[ at ]outlook[ . ]com

Larpin järjestää suomenruotsalainen roolipeliyhdistys Eloria ry.

Foto