Praktisk information och anmälning

Grundinformation

Arrangör: Finlands Svenska Rollspelsförening Eloria r.f.
Plats: Svedja lägergård, Jakobstad
För vem: Elever i årskurserna 4-6 (ålder 10-13)
Tid: 9-11.6.2017
Pris: 45 € / deltagare
Anmälningstid: 18.4-14.5.2017
Genre: Medeltida fantasy
Lajvets längd: 4-6 timmar
Maxantal deltagare: 30

Det kommer att finnas tre olika grupper som man kan välja mellan att anmäla sig till i lajvet: väsen (magiska varelser), elvárer (ett skogsfolk) och halvlingar (ett havsfolk). Mera information om de olika grupperna hittar du här.

Alla roller har skrivits på förhand av spelledningen och spelledningen kommer att bestämma vilken roll man spelar, beroende på vilken grupp man har anmält sig till. Man får skriva in önskemål angående sin roll i samband med anmälningen till lägret, men arrangörerna kan inte garantera att alla önskemål går att genomföra. Om fler anmäler sig till samma grupp än vad det finns roller i den gruppen så lottas platserna ut, men får man inte en av platserna så behöver man inte vara orolig. Man är fortfarande anmäld till lajvet och får en roll ur en annan grupp.

Rollen kommer att skickas ut en vecka innan lägret till den e-mailadress som angetts i anmälningen.

Anmälningen till lajvet hittar du här!

Om fler deltagare anmäler sig än vi har platser så kommer platserna lottas ut bland alla som sökt under ansökningstiden. Det har alltså ingen skillnad ifall man anmäler sig i början eller slutet av skolturnén.

Obs! Kontrollera efter anmälningen att du fått ett svarsmejl. Om så inte är fallet kan något ha gått fel under anmälningen. Försök igen och får ni inget svarsmejl då heller, ta kontakt.

Deltagaravgift

I priset ingår deltagande i lägret, övernattning på plats, samtliga måltider under lägret och användning av kläder till rollen.

Priset för lajvet är 45 € och betalas till:

Kontonummer: FI05 5670 0820 1902 86
SWIFT/BIC-kod: OKOYFIHH
Mottagare: Eloria rf
Referensnummer: 16081

Om avgiften betalas från ett annat konto än ditt eget, eller om du betalar för flera personer, lämna bort referensnumret och skriv istället i meddelanderutan ”Barnlajv” + vem betalningen gäller.

Deltagaravgiften bör vara betald senast en vecka efter att anmälningstiden gått ut, annars kommer spelaren automatiskt att avanmälas. Sista betalningsdag är 21.5.

Giltig och ogiltig frånvaro

Oberoende orsak till frånvaro, ta alltid kontakt med oss så vi vet att ni inte är på väg.

En deltagare som av någon orsak inte kan komma på ett läger kommer inte att få den betalda deltagaravgiften i retur. Istället uppmanas deltagaren att ”sälja vidare” sin roll till andra intresserade. Undantaget är om deltagaren blir sjuk och detta meddelats lägrets kontaktperson innan lägret börjat.

Sovplats

Egna sovsaker bör medtas, såsom sovsäck, kudde och liggunderlag.

Mat och vatten

Mat och vatten ingår under lägret. Inga egna mat- eller dryckeskärl behöver medtas.

Lajvplatsen

Platsen består av en huvudbyggnad och ett par mindre byggnader på området. Det finns tillgång till toaletter, dusch och bastu samt ett modernt kök. Adressen är: Pörkenäsvägen 597, JAKOBSTAD.

Lajvplatsen hittar ni här.

Frågor

Ifall ni har frågor om lägret eller lajvet, ta gärna kontakt med arrangörsgruppens kontaktperson Julia Vestman: e-post julia.vestman@hotmail.com eller tel. +358442974873 (ringer upp om hon inte har möjlighet att svara).

Arrangörer/spelledare för lajvet är:

Tina Backström
Emma Löfdahl
Anniina Asikainen
Julia Vestman
Troy Bodman

Foto