Nyheter

söndag 30.09.2018

Sandman - the Season of Mists

Hemsidan för Sandman - the Season of Mists har publicerats. Kom och spela en gudom eller ett mytologiskt väsen på en fest i drömmarnas rike!

Besök hemsidan och läs mera om lajvet här.

tisdag 07.08.2018

Arrrgh!

Hemsidan för piratlajvet Arrrgh! har nu publicerats! Kom med och spendera en kväll i piraternas huvudstad Tora Tora på värdshuset The Rude Lady. Läs mer på lajvets hemsida.

onsdag 01.08.2018

Jubileumsfest!

I år fyller Eloria 15 år, och detta vill vi fira med en jubileumsfest med temat MASKERAD lördagen den 29.9.2018 på Svenska Klubben i Vasa. Inbjudningar har skickats ut per e-post. Om du inte har blivit men vill bli inbjuden, kontakta koordinator Sandra Holmqvist: koordinator@eloria.fi. Alla elorianer, rollspelare och föreningsvänner är välkomna!

lördag 21.04.2018

Internationella brädspelsdagen

Välkommen att fira den internationella brädspelsdagen tillsammans med Eloria på Tobaksmagasinet i Jakobstad 28.4! Dörrarna är öppna kl 12-21.

På plats finns massvis med olika brädspel att låna. Det kommer också finnas annat program, såsom nybörjarvänligt Dungeons & Dragons-bordsrollspel och en Magic: The Gathering-turnering, samt en liten kiosk där man kan köpa dricka och tilltugg.

Välkommen!

Läs mer på evenemangssidan! 

 

» Äldre nyheter

Föreningshändelser 12.5–12.6

Inga händelser inom de kommande 30 dagarna.

» Alla kommande händelser

Kommande lajv

Inga kommande lajv i kalendern.

Eloria i sociala medier